Steun de projectgroep 'Géén A2 door Grasrijk'!

De projectgroep ‘Géén A2 door Grasrijk’ heeft in april een rechtszaak aangespannen tegen het besluit van de minister om de Meerhovendreef rechtstreeks aan te sluiten op de N2. De projectgroep strijdt al jaren tegen deze plannen omdat de leefbaarheid van onze wijk hiermee sterk onder druk komt te staan.

Ondanks vele bezwaren worden de plannen vooralsnog doorgezet. We zijn daarom gestart met een juridische procedure bij de Raad van State. Dit doen we samen met buurtvereniging Grashoek, belangenvereniging Grasrijk-Oost en namens 1.116 individuele bewoners. Aangezien ‘Géén A2 door Grasrijk’ formeel opereert vanuit buurtvereniging Grashoek, is de rechtzaak officieel door het bestuur van deze vereniging aangespannen. De zaak komt binnen enkele maanden voor de rechter.

Een rechtzaak brengt hoge kosten met zich mee voor juridische bijstand en deskundig advies. Deze kosten kunnen niet alleen door ons worden gedragen, temeer omdat we in het verleden al veel kosten hebben gemaakt. Daarom willen wij u vragen ons financieel te steunen. Ieder bedrag is welkom!

Let op: wij komen niet aan de deur om geld te vragen! Maak uw vrijwillige donatie over op ING rekeningnummer 3284946 van Buurtvereniging Grashoek te Eindhoven onder vermelding van ‘Géén A2 door Grasrijk’. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Kijk op deze site voor meer informatie over de plannen en de juridische procedure.

© 2006-2011 Projectgroep 'Géén A2 door Grasrijk'