Nieuws 2013

12 december 2013 - Werkzaamheden N2-aansluiting Noord-Brabantlaan
Vanaf deze maand kan autoverkeer gebruikmaken van de nieuwe aansluiting op de N2 ter hoogte van de Meerenakkerweg / Heistraat. De bestaande op- en afritten bij de Noord-Brabantlaan wijzigen vanaf januari. Autoverkeer kan in de toekomst niet meer rechtstreeks vanaf de Noord-Brabantlaan de N2 oprijden en andersom. Verkeer rijdt straks vanaf de bestaande afritten via een rotonde de (verlengde) Meerhovendreef op. Onder het viaduct over de Noord-Brabantlaan komen, parallel onder de weg, twee verbindingswegen. Die scheiden verkeer van en naar de N2 van het doorgaande verkeer op de Noord-Brabantlaan. Met de wijziging hopen Rijkswaterstaat en gemeente dat de grootste verkeersdrukte zich verplaatst van de Noord-Brabantlaan naar de Meerenakkerweg. Op maandag 13 januari beginnen de werkzaamheden bij de Noord-Brabantlaan. Vanaf 27 januari gaan de toeritten dicht. Tegen de zomer moet de nieuwe situatie klaar zijn. Bron: Eindhovens Dagblad.

27 september 2013 - Maandag 30 september: werkzaamheden aansluitingen N2 van start
Maandag 30 september starten de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe aansluitingen op de N2 Randweg Eindhoven. Kijk voor meer informatie op de site van Rijkswaterstaat.

7 augustus 2013 - Werkzaamheden N2-afrit
Eind volgende maand start Rijkswaterstaat met de werkzaamheden rondom de N2-afrit bij de Noord-Brabantlaan. Kijk voor meer informatie op de site van Rijkswaterstaat.

2006-2013 Projectgroep 'Géén A2 door Grasrijk'